Over ons

In 2005 heeft Giel Brekelmans de stap genomen om een eigen bedrijf te beginnen in de ongediertebestrijding. De eerste jaren binnen een samenwerkingsverband en nu sinds enige tijd met volle tevredenheid onder de eigen naam OB&P. Onze naam Ongedierte Bestrijding & Preventie maakt duidelijk vanuit welke gedachten wij werken: voorkomen is beter dan genezen. Wij beschikken daarom over specialisten op het gebied van diverse soorten wering.

OB&P is er voor de consument en bedrijf

OB&P biedt diensten aan voor consumenten, kleine en grote organisaties. We staan direct paraat bij de verwijdering van wespennesten en voeren grote langdurige projecten uit. Zo werken wij al jaren samen met een landelijke supermarktketen, waarbij wij nieuwe en bestaande panden periodiek inspecteren om ervoor te zorgen dat ongedierte (o.a. muizen) geen kans maakt. Dit doen wij door het winkelpand heel nauwkeurig te inspecteren en waarnodig weering aan te brengen. Ook voeren wij regelmatig opdrachten uit voor het weren van o.a. vogels voor zowel bedrijven als particulieren.

Houtworm en boktor: onze specialismen

Wij hebben de specialisten in huis voor houtworm en boktor bestrijding. Wij behandelen diverse objecten van meubels en garages tot kerken en kloosters. OB&P biedt hierbij een uitgebreide garantie.

Waar we u graag mee van dienst zijn

Houtworm bestrijden

Boktor bestrijden

Wespennest verwijderen

Muizenbestrijding

Zilvervisjes bestrijden

Uitstekende service, lokaal en persoonlijk

Wij staan altijd klaar voor onze klanten of het nu gaat om bedrijven of particulieren. Indien nodig, zijn wij zeer snel ter plaatse om de problemen met ongedierte weg te nemen.

Kwaliteit gewaarborgd

Gecertificeerd ongediertebestrijder - houtworm bestrijden - boktor bestrijden - wespennest verwijderenDe bestrijdingstechnici van OB&P beschikken niet alleen over alle wettelijk vereiste diploma’s en een EVM certificering, maar ook over bijna alle specialistische opleidingen. Van ‘Integrated pest management’ tot ‘gasmeetdeskundige’. Ook hebben ze VCA-diploma voor leidinggevende.

Wij zijn niet de grootste, maar bieden wel de beste en meest persoonlijke dienstverlening