Boktor bestrijden

Heeft u last van een boktor?

Boktor bestrijden is een van onze specialismen. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u niet alleen zeker dat de boktor grondig bestreden is. U weet ook zeker dat het beestje na het boktor bestrijden niet meer terug komt, door de grondige manier waarop wij te werk gaan. U krijgt van ons een uitgebreid garantiecertificaat op het geleverde werk.

Boktor bestrijden: methodiek

Wanneer u denkt last te hebben van boktor, kunnen wij allereerst vrijblijvend bij u langskomen. Wij zullen dan uw pand inspecteren om te zien hoe ernstig het probleem is. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken voor het boktor bestrijden. U komt op die manier nooit voor verrassingen te staan. Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen voor de boktorbestrijding, zodat u altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt, en dus adviseren wij u zo snel mogelijk over te gaan tot inspectie en, indien nodig, bestrijding. Omdat service voor ons erg belangrijk is, komen wij bij u langs wanneer het u het beste uitkomt.

Mogelijke acties:

  • Het belangrijkste is bij boktor bestrijding, dat eerst alle gangen worden bloot gelegd en goed uitgeborsteld worden (al het boormeel verwijderen)
  • balken kunnen als extra maatregel ook worden geinjecteerd onder druk.
  • Dit alles kan alleen vakkundig worden uitgevoerd door specialisten, zij beschikken over de juiste middelen en materialen.
  • Tevens zijn de middelen welke daadwerkelijk werken, alleen maar toegelaten voor gebruik door een gediplomeerd ongediertebestrijder.
boktor-schade-300x187

Wacht niet met boktor bestrijden

U heeft misschien als huiseigenaar de neiging om te denken: Ach dat loopt zon vaart niet, ik stel het boktor bestrijden nog even uit. Vergis u niet. De boktor kan aanzienlijke schade aan uw houtwerk aanrichten wanneer u deze ongemoeid laat. U zult zien dat de boktor waarschijnlijk nog meer schade heeft veroorzaakt op plekken waar dit niet direct zichtbaar is, bijvoorbeeld achter schotten of afgewerkte dakpanelen. Wacht daarom niet met het boktor bestrijden, en neem bel direct met het nummer voor uw regio, bovenaan deze website

Direct boktor bestrijden? Neem contact op!

Wij zijn actief in de gehele regio Noord Brabant en bieden service per regio. Op deze manier kunnen wij u een snelle en doeltreffende dienstverlening aanbieden. Om direct een afspraak te maken voor het boktor bestrijden, of de bestrijding van andere soorten ongedierte, kunt u direct bellen met de ongediertebestrijder uit uw regio. Mocht er geen telefoonnummer zijn voor u regio, neem dan contact op met ons hoofdkantoor. Wij horen graag van u, zodat wij uw probleem snel en structureel kunnen verhelpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan door middel van ons online formulier.

Twijfel u of u last hebt van een houtworm of een boktor? Neem dan contact op. Een van onze medewerkers helpt u met het bepalen van welk dier u last hebt, en zorgen voor een passende oplossing!

Wij werken in de hele regio Noord Brabant

Om ervoor te zorgen dat we onze klanten goed kunnen bedienen bij boktor bestrijden, kiezen wij er voor om ons te richten op de regio Noord Brabant. Op die manier kunnen wij sneller bij onze klanten zijn wanneer dat nodig is. Bij boktor bestrijden werken wij dus niet landelijk, maar ligt de focus op onze eigen regio, aangezien OBenP een echt Brabants bedrijf is.

Werkgebied boktor bestrijden

Wij komen uw boktor bestrijden in: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk, Aalburg, Bergen op Zoom, Breda , Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zundert, Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Landerd , Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, Vught, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Heeze-Leende, Nuenen, Oirschot, Reusel-De Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.

Staat uw woonplaats er niet bij, maar ligt het naast een van bovenstaande plaatsen? Dan komen wij uiteraard graag langs om het boktor bestrijden bij u te realiseren.

OB&P geeft ook bij boktor bestrijden een belangrijk garantie certificaat af volgens NEN en branche normen!

Boktorbestrijding Tilburg

Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Waalwijk.

Boktorbestrijding Breda

Aalburg, Bergen op Zoom, Breda , Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Werkendam, Woensdrecht, Woudrichem, Zundert.

Boktorbestrijding Den Bosch

Bernheze, Boekel, Boxmeer, Boxtel, Cuijk, Grave, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Landerd, Mill en Sint Hubert, Oss, Schijndel, Sint Anthonis, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Uden, Veghel, Vught.

Boktorbestrijding Eindhoven

Zuidoost-Brabant: Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Heeze-Leende, Nuenen , Oirschot, Reusel-De Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.

OBenP kan u ook van dienst zijn met:

Houtworm bestrijden | Wespennest verwijderen