Mierenbestrijding

Mierenbestrijding is één van de specialismen van OB&P. Zoals onze naam (Ongedierte Bestrijding & Preventie) al zegt, staan wij voor u klaar bij overlast van mieren. Dankzij onze grondige werkwijze en effectieve methodes kunnen wij er bovendien voor zorgen mieren overlast in de toekomst wordt voorkomen. Dat geeft een vertrouwd gevoel richting de toekomst.

Mierenbestrijding? OB&P!

Zowel in Zuid- als Midden-Nederland zijn wij dé specialist voor mierenbestrijding. OB&P combineert dat specialisme met een doel- en persoonsgerichte aanpak, zodat u verzekerd ben van volledige service. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, zodat uw overlast snel tot de verleden tijd behoort. OB&P werkt bovendien met eerlijke en transparante tarieven, zodat u verzekerd ben van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Wanneer u last heeft van mieren of ander ongedierte, dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zullen u zo volledig mogelijk adviseren over mierenbestrijding en informeren over welke stappen u het beste kunt ondernemen. Wanneer u het formulier op de website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op of bel het telefoonnummer van uw regio.