Ongediertebestrijder

ongediertebestrijderOB&P is uw ongediertebestrijder in Zuid- en Midden-Nederland. Wanneer u last heeft van ongedierte, variërend van mieren tot muizen en van wespen tot houtworm, dan bestrijdt OB&P niet alleen het ongedierte, maar wij zorgen ook voor de juiste wering maatregelen, om toekomstige overlast te verkomen.

Ongediertebestrijder met kennis en ervaring

Ongedierte is er in allerlei verschillende soorten. Voor een echt grondige bestrijding bent u dus gebaat bij een specialist die de kennis en ervaring heeft om het probleem grondig op te lossen. OB&P beschikt over het specialisme en alle wettelijk vereiste diploma’s. Daarnaast vinden wij als ongediertebestrijder service heel belangrijk. Wanneer u last hebt van ongedierte, komen wij naar u toe om het probleem op te lossen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hoe langer u namelijk wacht, hoe groter het probleem wordt.

Offerte

Wij hanteren als ongediertebestrijder altijd eerlijke prijzen. Wilt u vooraf weten wat voor u de kosten worden, dan kunt u een vrijblijvende offerte laten maken. Hiervoor gebruikt u het formulier op onze website. Wilt u liever direct van het probleem af, dan kunt u de ongediertebestrijder uit u regio bellen op de hier links vermelde telefoonnummers. Mocht u regio daar niet bij staan, neem dan contact op met het hoofdkantoor.