Houtworm inspectie

Houtworm inspectieWanneer u last heeft van houtworm is een houtworm inspectie noodzakelijk. Als geen ander weten wij dat houtworm een probleem is dat goed en grondig aangepakt dient te worden, om te voorkomen dat het terugkomt. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in houtworm en boktor.

Houtworm inspectie: eerst onderzoeken, dan bestrijden.

Wanneer u denkt last te hebben van houtworm, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor houtworm inspectie. Wij onderzoeken uitgebreid de woning of het bedrijfspand. Wanneer wij de houtworminspectie voltooid hebben, krijgt u van ons een eerlijk advies over de te volgen stappen. Vaak is het mogelijk om uw probleem op zeer korte termijn op te lossen. Uiteraard kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij de bestrijding via OB&P ontvangt u een uitgebreide garantie certificaat op het uitgevoerde werk. Zo bent u gegarandeerd van een volledige oplossing.

Offerte

Wanneer u direct een afspraak wilt maken voor houtworm inspectie, kunt u direct bellen naar de medewerker in uw regio. Wilt u een offerte aanvragen? Vult u dan het u contactformulier in.