Boktorbestrijding

boktorbestrijdingBoktorbestrijding is een van onze specialismen. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, weet u niet alleen zeker dat de boktor grondig bestreden is. U weet ook zeker dat de boktor niet meer terug komt, door de grondige manier waarop wij te werk gaan. U krijgt van ons een uitgebreid garantiecertificaat op het geleverde werk.

Methodiek boktorbestrijding

Wanneer u denkt last te hebben van boktor, kunnen wij allereerst vrijblijvend bij u langskomen. Wij zullen dan uw pand inspecteren om te zien hoe ernstig het probleem is. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte voor boktorbestrijding maken. U komt op die manier nooit voor verrassingen te staan. Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen voor de boktorbestrijding, zodat u altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt, en dus adviseren wij u zo snel mogelijk over te gaan tot inspectie en, indien nodig, bestrijding. Omdat service voor ons erg belangrijk is, komen wij bij u langs wanneer het u het beste uitkomt.

Direct boktorbestrijding nodig? Neem contact op!

Wij zijn actief in de gehele regio Noord Brabant en bieden service per regio. Op deze manier kunnen wij u een snelle en doeltreffende dienstverlening aanbieden. Om direct een afspraak te maken voor boktorbestrijding, of de bestrijding van andere soorten ongedierte, kunt u direct bellen met de bestrijder uit uw regio. Mocht er geen telefoonnummer zijn voor uw regio, neem dan contact op met ons hoofdkantoor. Wij horen graag van u, zodat wij uw probleem snel en structureel kunnen verhelpen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan door middel van ons online formulier.

Twijfel u of u last hebt van een houtworm of een boktor? Neem dan contact op. Een van onze medewerkers helpt u met het bepalen van welk dier u last hebt, en zorgen voor een passende oplossing!