Wat doen wij

Ongedierte preventieplan:

De ervaring leert wanneer er ongedierte wordt waargenomen, dat deze al enige tijd actief is en dat de populatie al aardig is gegroeid. De kreet “als je er 1 ziet dan heb je er al 10” is dan ook niet geheel uit de lucht gegrepen. Door het opstellen van een goed ongedierte preventieplan en een goede reguliere controle kun je veel schade voorkomen. Voor onze zakelijke klanten geldt dat niet alleen hun eigendommen, maar ook hun goede naam beschermd worden.

Ongedierte wering:

Voorkomen is beter dan genezen, dat is waar OB&P voor staat. Daarom hebben wij ons specifiek toegelegd op het uitvoeren van werkzaamheden die gericht zijn op voorkoming van ongedierte. Of het nu gaat om het aan brengen van vogelwering of het muisdicht maken van panden. Dit is een specialistisch werk wat zeer nauwkeurig moet gebeuren. Hiervoor hebben wij de specialisten in huis.


Wespen bestrijding

In de zomer maken wij overuren om alle aanvragen voor het bestrijden van wespennesten te kunnen voldoen. Wij bestrijden wespennesten in geheel brabant. voor ons is niks gek genoeg als het gaat om de locatie waar het nest zich bevind. Wij beschikken natuurlijk over profesionele persoonlijke beschermingsmiddelen. daaraast maken wij natuurlijk gebruik van profesionele apparatuur en gif. Voor een goede en veilige bestrijding met garantie bent u bij ons aan het goede adres. Kijk op Wespennest verwijderen.

Houtworm en boktor bestrijding:

Dit is naast het aanbrengen van wering de 2de specialiteit van ons bedrijf. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een houtworm/boktor inspectie van u woning of bedrijfspand. U krijgt een duidelijk en eerlijk advies. Indien gewenst brengen wij een offerte uit voor het bestrijden van de houtworm of boktor en dit natuurlijk tegen een concurrerende prijs. En dit natuurlijk met een uitgebreide garantie volgens branche en NEN normen. Ga naar Houtworm bestrijden of Boktor bestrijden

Muizen bestrijding

Ook het bestrijden van muizen bij particulieren en bedrijven behoord tot een van onze kern taken. Vaak worden wij er pas bij geroepen wanneer er grote problemen zijn met muizenoverlast. Daarom is het aan te raden om ook altijd wat te doen aan wering. Maar voor bedrijven geld ook dat het verstandig is om een ongedierte preventieplan te hebben, in velen gevallen verplicht door de instanties. De muizen bestrijding betaat altijd uit een inventarisatie van de problemen, bouwkundig en huishoudelijk advies , en een gedegen bestrijdingsplan. dit kan doormiddel van het plaatsen van gif of door plaatsing van vallen. afhankelijk van de situatie zal er wel of geen vervolg afspraak worden gemaakt. Meer info op Muizenbestrijding.

 

Mollenbestrijding

OB&P is een van de enkele ongediertebestrijders in nederland welke ook de rodenator mag inzetten tegen de bestrijding van mollen. daarnaast maken wij ook veelvuldig gebruik van klemmen en van gif om de mollen te bestrijden. De mollen kunnen het beste worden bestreden in het voorjaar of in het najaar. de bestrijding door middel van klem of gif kun je het beste uitvoeren in de hoofdgangen van de mol. de mol heeft een teretorium van ongeveer 400m2. Dus in veel gevallen is het maar 1 mol hoogstens 2 die u gazon vernield. Hij kan wel 10 tot wel 15 meter gang per dag graven. En het zand van deze gangen moet natuurlijk toch ergens heen, en zo krijgt u van die mooie hopen zand midden op uw gazon. Dus voor een profesionele aanpak van u mollen probleem moet u ook bij OB&P zijn

Om welk ongedierte het ook gaat…Bij ons bent u aan het goede adres!