Boktor verwijderen

Boktor verwijderenDe boktor verwijderen is één van de specialismen van OB&P. Wij zorgen er niet alleen voor dat u volledig van de boktor af bent, ook zorgen wij dat de boktor bij u niet meer terugkomt. Onze naam (Ongedierte Bestrijding & Preventie) zegt het al.

Boktor verwijderen: professioneel en efficient

In de branche worden strenge eisen gesteld, waar bestrijdingstechnieken aan moeten voldoen. OB&P voldoet aan al deze eisen en zo weet u zeker dat wij boktor op een professionele manier verwijderen. Ook hebben onze medewerkers specialistische opleidingen gevolgd. Of u nu boktor in huis heeft of in uw bedrijfspand, u kunt OB&P 24 uur per dag bellen. Dit is een stukje service waar wij veel waarde aan hechten, omdat u graag zo snel mogelijk van uw ongedierte af bent.

Contact

Wanneer u last heeft van boktor of ander ongedierte en u wilt hier graag zo snel mogelijk van af, neem dan contact op met OB&P. Wij komen de boktor voor u verwijderen, snel en vakkundig. Om een afspraak te maken voor inspectie, kunt u bellen naar het telefoonnummer van uw regio. Woont u niet in een van deze regio’s, dan kunt u bellen naar het hoofdkantoor. Wij hopen u snel van uw ongedierte te mogen afhelpen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan door middel van ons online formulier.